Centralvägen 8

Centrum, Vallentuna kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954-1955
Förening
BRF Vikingen
Om föreningen
Avgift
4 929 kr/mån
Driftkostnad
11 000 kr/år
Pris/m²
37 438 kr/m²

En sällan skådad chans! Exklusivt renoverad lägenheten en halv trappa upp om 4 rok med möjlighet till separat uthyrningsdel mitt i centrala Vallentuna! Lägenheten har genomgående renoverats med högklassiga och smakfulla materialval och för nästa lycklige köpare, som dessutom blir den första, är det därför bara att flytta in. Här är inget lämnat åt slumpen - välplanerad, genomgående fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, stora sociala ytor, balkong, två luftiga sovrum med plats för förvaring samt två badrum.

Möjligheterna är många på Centralvägen 8. Då ena delen är planerad som en etta med badrum och egen ingång finns goda uthyrningsmöjligheter. Kanske känner du en student som vill ha nära till tåget? Vill du ha en äldre släktning på närmre avstånd? Eller har du en tonåring som gärna vill ha eget space? Att lägenheten är belägen en halv trappa upp i huset gör att den passar för många målgrupper.

Läget är mer eller mindre oslagbart - knappa två minuters promenad till bussar och tåg som direkt tar dig in till Stockholm Östra inom halvtimmen och matbutiker, caféer och restauranger finns med bara några steg bort. Trots att läget är så centralt det kan bli i Vallentuna är naturen inte alls långt borta. På lagom avstånd finns Vallentunasjön och fina promenadstråk. Välkommen att hitta hem i denna fina lägenhet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Vallentuna

Kontakta mäklaren

Sofie Wiksborg

Fastighetsbyrån Vallentuna
Mäklare Sofie Wiksborg, Fastighetsbyrån Vallentuna
070-779 88 94

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas