Västra Trädgårdsgatan 46

Centrum väster, Nyköpings kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Midgård
Om föreningen
Avgift
3 385 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
28 382 kr/m²

Söker du ett boende där närheten till stadskärnan är högt värderat? Då har du kommit helt rätt! Bostaden är belägen ett stenkast från shoppingstråk med allt som behövs för en bekväm vardag och det som sätter guldkant på tillvaron. Varmt välkommen till Västra Trädgårdsgatan 46!

Detta boende lämnar ett hemtrevligt intryck där 102 kvadratmeter fördelas på bästa sätt! I köket finns bra ytor för din matlagning med öppen planlösning mot den generösa matplatsen. Vardagsrummet är inbjudande med fint burspråksfönster och utsikt mot Västra klocktornet. Rummet ger gott om plats för både sällskapsliv och hemmamys! Det största sovrummet är placerat i fil med vardagsrummet. Härifrån finns utgång till balkong mot Repslagaregatan. Lägenheten erbjuder vidare två till sovrum som båda är i bra storlek. Duschrum med tidlös inredning med klinker och kakel. Hallen utgör bostadens mittpunkt och ansluter till hemmets samtliga rum. Hemmet vänder sig till såväl paret som barnfamiljen där planlösning och funktion går att anpassa efter smak och behov. Föreningen är välskött med låga avgifter. På gården finns möjlighet att hyra parkeringsplats.

Den omkringliggande omgivningen erbjuder allt du kan tänkas behöva i form av service, shopping, nöjesliv och kommunikationer. För dig som pendlare är läget optimalt med kort promenad till buss- och centralstation. Samtidigt ett attraktivt läge gentemot hamnen med mysiga caféer, restaurangutbud samt båtliv. Fina promenadstråk längs vackra Å-promenaden, motionsspår och Sörmlandsled vid Hållet. Allt för en bekvämare vardag!

Anmäl gärna ditt intresse för bostaden till ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Victoria Englund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Victoria Englund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0707-85 25 71