Carlsgatan 7F

City, Malmö Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Malmö Living
Om föreningen
Avgift
5 105 kr/mån
Pris/m²
54 115 kr/m²

Nu erbjuds en exklusiv fyrarumslägenhet om 96 kvm på våningsplan 9 mitt i city med stor västvänd balkong om 10 kvm. Tag chansen att flytta in i en splitterny lägenhet med möjlighet till omedelbart tillträde. Hörnläget på nionde våningsplanet i huset ger härliga utsiktspunkter. Som boende i Malmö Living ges chansen att bo i Malmös helt nya stadsdel Nyhamnen, granne med Centralstationen. En mer levande del av staden får man leta efter. Ta hissen ner till stan. Allt är nära och med denna nya stadsdel växer ett nytt spännande Malmö fram. Här har man låtit influeras av Manhattan och även av den gröna urbana livsstilen som nu tar storstäderna med storm. Planerna för området är spektakulära och kommer att sätta Malmö än mer på kartan.

Modern arkitektur med gröna tak, stadsplanering med sköna mötesplatser och gröna stråk gör att fokus kommer att riktas på hur denna stadsdel blir något alldeles extra. Här omvandlas industrimark till Malmös mest åtråvärda kvarter. I takt med att allt fler väljer att pendla kollektivt istället för att ta bilen, kommer Centralen att få en ännu mer central roll i folks liv och detta blir porten till Malmö.

Denna exemplariska bostad belägen på våning 9 har stora fönsterpartier vilket ger ett flödande ljus och den öppna planlösningen ger en luftig interiör. Läckert kök och vardagsrum som tillsammans har en yta på cirka 40 kvadratmeter. Den generösa balkongen på hela 10 kvadratmeter erbjuder många sköna soltimmar med sitt västerläge. Tre välplanerade sovrum, varav masterbedroom har en egen walk-in-closet. Helt nytt stilrent badrum som givetvis har egen tvättmaskin och torktumlare, givetvis finns även ett gästwc. Till lägenheten tillhör ett förråd. För tillgång till inrednings- samt tillvalslista vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsrättsföreningen har även en gemensam takterrass om hela 340 kvm på våning 8, som är som en stor grön oas mitt i city. Föreningen disponerar även över en övernattningslägenhet på våning 8. Detta Svanenmärkta hus ger medlemskap i bil- och cykelpool hos Sunfleet. Garage finns till föreningens förfogande precis intill byggnaden.

Lägenheten säljs på ritning, så möjlighet till visning finns inte, välkommen att kontakta mäklaren för intresseanmälan eller en personlig informationsträff!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City