Storgatan 43A

Davidshall, Malmö Se på karta

6 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1938
Förening
Riksbyggen BRF NEO Davidshall
Om föreningen
Avgift
6 262 kr/mån
Pris/m²
57 585 kr/m²

Nu har du möjlighet att flytta in i det anrika polishuset mitt på underbara Davidshallstorg. En stor del av Malmös historia som åter väcks till liv genom ett flertal nya bostäder i Brf Neo. Gammalt och nytt möts med bravur. Just denna lägenhet är placerad nästhögst upp i den ursprungliga delen av polishuset. Lägenheten är en av de lägenheterna som såldes allra först och letar efter en ny ägare som blir den första att flytta in.

Bostadsytan är på hela 118 kvadratmeter, fördelade på fyra rum och kök. Mot innergården finns en njutbar och rymlig balkong med förmiddagssol. De tre sovrummen är placerade mot gården medan de sociala ytorna med kök i öppen planlösning har ett pampigt läge mot torget. Lägenheten har två badrum, varav ett med kombinerad tvättstuga samt gott om förvaring i inbyggda klädkammare. Flera tillval som har gjorts har en genomgående påkostad känsla. Takhöjden är på imponerande 2,7 meter i de flesta rummen. Flera vackra detaljer såsom nischer av tegel och originaldörrar har bevarats.

Att så många lockas att bosätta sig just runt Davidshallstorg finns det många goda skäl till. Här bor du mitt i stan med gångavstånd till precis allt men i ett skönt, lugnt tempo. Livet runt torget påminner lite om italiensk piazza där folk strosar runt i små personliga butiker, tar en paus för en kopp kaffe, ett glas vin eller en god bit mat på en av många uteserveringar. Utbudet är stort men charmigt. Parkernas grönska är alltid nära till hands när du bor här.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City