Österportsgatan 1A

Drottningtorget, Malmö Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
1951
Förening
BRF Sågen Malmö
Om föreningen
Avgift
7 146 kr/mån
Pris/m²
37 654 kr/m²
Antal besök
6 162
Dagar på Hemnet
22

En välbalanserad mix av charmigt femtiotal och nutida bekvämligheter möter du i denna rymliga fyra, belägen ett stenkast från populära Drottningtorget. Bland ursprungsdetaljer syns bland annat inbyggda skåp och skjutdörrar i teak, platsbyggd förvaring och bokhylla, ekparkett och murad eldstad. En del av väggarnas har målats i en dämpat gråblå kulör som är helt rätt till brunt trä och vita listverk.

Våningen erbjuder 130 sköna kvadratmeter och flexibel planlösning, där du själv kan bestämma hur du vill disponera de privata och sociala ytorna. Du kan få upp till tre sovrum om behovet finns. Om inte, låter du de sociala ytorna breda ut sig över båda salongerna som vetter ut mot stadens puls. Köket är vänt mot innergården och har en fin matplats samt utgång till våningens balkong. Både badrum och gästtoalett är helkaklade.

Österportsgatan är av stillsam karaktär men ligger knappt 200 meter Drottningtorget och S:t Gertruds mysiga kulturkvarter med charmiga fik, butiker och matställen. Nära tillhands finns också Carolikvarteret, de stora shoppingstråken, biografer, barer och Malmö centralstation. Ett idealiskt läge för de som uppskattar att ha allt runt hörnet men också lugnet hemma.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City