Duvkullavägen 12

Duvbo, Sundbyberg Se på karta

5 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Byggår
1911
Förening
BRF Pärlhönan 7
Om föreningen
Avgift
3 269 kr/mån
Driftkostnad
10 620 kr/år
Pris/m²
65 460 kr/m²

INTRESSERAD? KONTAKTA ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE PÅ 0709-392539 FÖR VISNING. Varmt välkomna till Sundbybergs fantastiska villaområde Duvbo och denna vackra sekelskiftes 4:a. Här bor ni i en pampig fastighet anno 1911 där föreningen kan stoltsera med områdets mysigaste tomt och omgivning, belägen mitt bland vackra villor och grönska. In genom en egen ingång når ni bostaden som har genomgående fin sekelskifteskaraktär såsom bevarade originalgolv, stora fönsterytor med djupa nischer och påtaglig takhöjd. De stora genomgående fönsterpartierna låter ljuset flöda in och förstärker känslan av rymd och ger en luftig atmosfär. Det är ytterst lite insyn i bostaden som omringas av grönska. Detaljer såsom vackra dörrar och elementskydd i samtliga rum gör den genomgående känslan fulländad. Bostaden i sig erbjuder stora rum, varav möjligheten till 3 sovrum finns. Här finns bra förvaring via inbyggda garderober och tillbyggda förvaringsytor samt ett separat källarförråd.

Att bo i denna bostad erbjuder känslan av det idylliska villalivet, men med bekvämligheten av att ha en förening bakom sig. Den perfekta kombinationen!

På Duvkullavägen 12 bor ni mitt i familjevänliga Duvbo, med ca 15 minuters promenad till närmsta tunnelbana Duvbo Station. Även buss går några hundra meter från bostaden och tar er in till charmiga centrala Sundbyberg på 7 minuter, där ett enormt utbud av kommunikationer, restauranger och butiker finns. Från centrala Sundbyberg tar ni er in till centrala Stockholm på några få minuter med citybanan. Det finns gott om förskolor, skolor och lekplatser i området. Närheten till service är oslagbar, men även underbara naturområden finns i närheten, exempelvis vackra Lötsjön, Golfängarna samt Ursviks naturreservat.

VÄLKOMNA!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg