Kommande

Dalgränd 38, bv

Enskededalen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Förening
BRF Hagtornsgården
Om föreningen
Avgift
5 161 kr/mån
Driftkostnad
7 500 kr/år
Kommande

Välkommen hem till ett välplanerat och fräscht boende för familjen, belägen i förening med en hemtrevlig och nyligen uppfräschad innergård!

Bostaden är i ett genomgående gott skick med ljusa ytskikt och golv ihop med ett renoverat badrum och kök. Genomtänkt planlösning med tre sovrum, ett stort badrum utrustat med badkar och tvättmaskin, ett socialt och komplett utrustat kök med köksö och öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet som erbjuder plats för både soffgruppen och matbordet. Den stora uteplatsen med plats för utemöbler och växter, vetter mot innergården ihop med ett solläge i sydost för härliga solstunder från morgon till eftermiddag.

Optimalt läge för familjen där närhet finns till förskolor, lekplatser och grönområdena Nytorps gärde, Nackareservatet och Dalenparken. Området erbjuder ett utmärkt utbud av närservice med ICA, apotek, bibliotek, gym, simhall samt tunnelbanestationerna Sandsborg och Blåsut som tar dig in till Södermalm på 7 min och City på 14 min.

Brf Hagtornsgården är en familjär förening med föreningslokal, ett eget parkeringsgarage samt en nyligen genomförd fönsterrenovering. Bredband ingår dessutom i månadsavgiften.

Detta är en Kommande® försäljning.
Gör en intresseanmälan via hemsidan redan nu för mer information och uppdateringar.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Allan Mohmand

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Allan Mohmand, HusmanHagberg Enskede
0708102286

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.