Bratteråsgatan 48

Eriksberg, Göteborg Se på karta

3 775 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Kvarnliden på Norra Älvstranden
Om föreningen
Avgift
4 434 kr/mån
Driftkostnad
6 900 kr/år
Pris/m²
46 037 kr/m²

Ljus och trevlig gavelbostad från 2016.
Intill grönskande Bratteråsberget på anrik historisk mark växer här ett nytt bostadsområde fram. Här bor du i en ljus gavelbostad med stor inglasad balkong. På balkongen kan du njuta av solen hela kvällen. Bostaden har 3 sovrum och ett härligt vardagsrum i ljust läge. Köket har det mesta och sammantaget är det en mycket ljus och trevlig bostad nära vattnet vid Eriksbergs kajpromenader.

Bostaden är ursprungligen byggd som en 3:a men smart omgjord till en 4:a. Skulle man vilja återställa den, går det enkelt att göra.

Denna nya och stadsdel karaktäriseras av anrik mark där gamla Juvelkvarnens byggnader ombildats till bostäder samt den särpräglade hamnmiljön med sina kajpromenader längs Göta älv. Till vattnet är det ca 200 m. Njut av en promenad längs kajerna eller koppla av vid vattnet eller de mysiga caféerna. Här finns även småbutiker och restauranger. Intill bostaden ligger ett träningscenter och det finns två stormarknader i närheten.

Alldeles i närheten ligger grönområdet Krokängsparken samt Sörhallsberget och Färjenäsparken, där du har utsikt över Göteborgs city. Stombuss 16 stannar i närheten och avgår med täta mellanrum och du når Brunnsparken på 14 minuter. Vill du hellre åka båt kan du ta Älvsnabben från kajkanten in till Göteborgs centrum.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen