Gnejsvägen 18D

Eriksberg, Uppsala Se på karta

2 990 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Ja
Byggår
1961
Förening
BRF Berget
Om föreningen
Avgift
4 135 kr/mån
Pris/m²
31 474 kr/m²
Antal besök
1 924
Dagar på Hemnet
14

En mycket välplanerad och trivsam 4:a med bra läge i Eriksberg, endast några hundra meter till busshållplatsen och med närhet till Västertorg med butiker, restauranger, närlivs, tandläkare och apotek. Ett boende här erbjuder dessutom närhet till skolor, förskolor, vårdcentral samt närhet till Stadsskogens fina promenadstråk och Hågadalens sköna natur.

Planlösningen är fördelad på praktisk hall med bra förvaring i klädkammare samt garderober, Två rejäla sovrum, fullt utrustat kök med gott om avlastningsytor och matplats vid fönster, badrum med klinker och kakel. Vardagsrum med utgång till balkong i morgonsol med skyddat härligt gavelläge och grönskande omgivning. Matrum i anslutning till vardagsrummet med dubbeldörrar för naturligt samhörighet, som även kan skiljas av och brukas som sovrum.

Stabil och välskött förening som ligger i framkant med utvecklingen såsom solceller på taket och laddstolpar för elbil. God ekonomi och trevlig gårdsmiljö med grönytor och trädgårdsmöbler. Här bor ni nära mataffär och ett flertal restauranger. Som boende i Eriksberg har ni även närhet till Stadsskogens fina promenadstråk och Hågadalens sköna natur med bl a fina skid- och löpspår. Härifrån har ni endast ca 10 minuters cykeltur till city och området har även goda busskommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB