Västertorg 5 A

Eriksberg, Uppsala kommun Se på karta

3 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97,2 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Förening
BRF Västertorg
Om föreningen
Avgift
3 858 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
31 842 kr/m²
Antal besök
2 891
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkommen till denna spännande och flexibla etagelägenhet belägen i hjärtat av Eriksberg. Idag nyttjas lägenheten som 3 rum och kök men med enkla medel kan den nyttjas som 4:a eller till och med en 5:a, se förslag till alternativ planlösning för inspiration. Planlösningen på entréplan erbjuder hall med förråd under trappan, wc samt stort vardagsrum med tak delvis öppet till övre plan och stort fönsterparti som skänker rikligt med ljus och karaktär åt lägenhetens båda våningar. Övre plan rymmer hall med klädkammare, stort kök med originalinredning, helkaklat badrum med tvättmaskin samt två bra sovrum. Från det stora sovrummet når du lägenhetens högt belägna balkong med trätrall och vy över Västertorg. För den kreative kan det finnas möjlighet att ändra planlösningen för att få en ännu mer funktionell planlösning med flera rum, se alternativa planlösningar för idéförslag. Säljaren är väldigt flexibel gällande inflyttning så har du bråttom går det att ordna.

I brf Västertorg bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda och ändå med en förmånlig lånebild på ca 1900 kr/kvm lägenhetsyta. Hiss finns och bredband ingår i avgiften samt hushållsel köps förmånligt genom föreningen. Gemensam innergård och i byggnaderna finns tvättstugor, torkrum, cykelförråd och övernattningsrum för gäster. Föreningen erbjuder p-platser med el-plint för 150 kr/mån och garageplatser. Laddstolpar har installerats för elbilar på sex p-platser.

Här bor du i ett eftertraktat läge i natur- och citynära Eriksberg som är ett fridfullt och attraktivt område med närhet till vacker natur i både Stadsskogen och Hågadalen, där många motions- och gångstigar erbjuds. Vintertid finns belyst skidspår i Stadsskogen. Här har du bekväm närhet till goda servicemöjligheter då du bor på Västertorg med bl.a. mataffärer, restaurang, apotek, vårdcentral och tandläkare. På andra sidan gatan finns både Hågadalsskolan och Eriksbergsskolan med allmänt bibliotek. I området finns flera populära restauranger och bra bussförbindelser som tar dig enkelt till hela staden. Med cykel tar du dig på några minuter till Friskis & Svettis Ekeby och det tar ca 10 minuter till city, Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ångström, BMC och USIF Arena med bl.a. tennis-, squash- och padelbanor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Arvid Waldestrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Arvid Waldestrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
072-5853100