Nyproduktion

A1401 Föreningstorget

Eslöv tätort, Eslöv Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
4 990 kr/mån
Driftkostnad
1 410 kr/år
Pris/m²
28 723 kr/m²
Antal besök
476
Dagar på Hemnet
17
Nyproduktion

GBJ Bygg planerar nu för bostadsrätter på Föreningstorget i Eslöv. Det nya kvarteret kommer att bestå av lägenheter om 1-4 rok i hus upp till 6 plan. Dessutom blir det butikslokaler i markplan samt ett vackert torg. Du kan läsa mer Föreningstorget på Eslöv kommun. Den första etappen är 41 lägenheter i Hus A och B som vetter mot torget.

Välkommen till Eslövs nya premiumläge! Här planeras ett inspirerande stadskvarter med grönt tema och en livskvalitet som syns och känns. Föreningstorget som nu ska blomstra ligger lugnt och centrumnära. Perfekt för dig som pendlar! För miljövänliga transporter kan du nyttja föreningens lådcykelpool. Ett parkeringsgarage finns i källaren.

De personligt designade bostadsrätterna har egen balkong eller uteplats mot den grönskande gården eller torget. Vill du njuta av riktigt storslagna vyer tar du hissen upp till de flotta gemensamma takterrasserna med mysigt orangeri och pergola.

Två, tre eller fyra rum? Välj bland 41 lägenheter med karaktär och fina extras som förråd, walk in-closet och gästtoalett.

Föreningstorget ligger tre cykelminuter från Eslöv station. Pågatågen tar dig till Lund på 12 och till Malmö på 30 minuter. Som boende får du tillgång till en lådcykelpool och en fixarverkstad. Men här är inte bara transporterna gröna utan också taken. Solceller försörjer kvarteret med miljövänlig el.
Närmaste livsmedelsaffär ligger på gångavstånd. Det finns flera förskolor att välja på, och till närliggande Norrevångsskolan kan barnen gå, cykla eller ta bussen.

Kvarterets absoluta highlight finns längst upp i husen. Här anläggs två gemensamma takterrasser med pergola och orangeri, som leder tankarna till en rooftop-garden på Manhattan. Tänk att få sitta i den varma vårluften med utsikt över det skånska landskapet, eller att se solen gå ner över Eslövs takåsar. En plats som gjord för det goda umgänget med gamla vänner och nya grannar, för både fest och vila.

Låter det här intressant? Gå in och gör en intresseanmälan så ringer vi upp dig och berättar mer om projektet.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Eslöv