Liljegatan 1

Fålhagen, Uppsala Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Liljegatan 1
Om föreningen
Avgift
3 556 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
58 706 kr/m²

Generös fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i insynsskyddat österläge nås via dubbeldörrar från vardagsrummet samt fransk balkong i sovrummet. Stora ytor ger plats för gemenskap och många gäster. Gott om förvaring via walk in closet och platsbyggda garderober. Tre bra sovrum med förvaring. Ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. OBS Bilderna är sk. renderingsbilder då bostaden ej är färdigbyggd. Se planlösning för bostadsdisponering.

Bostaden är under produktion med planerad inflytt November 2020. Som boende här får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet samtidigt som detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård.

Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För dig som köpare innebär det ett hem med platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, golvvärme, inbyggda sittbänkar i fönster. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten.

Välkommen att kontakta mäklare Martina Brink 0760266400 [email protected] för vidare intresse.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB