S:t Göransgatan 28

Fålhagen, Uppsala Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Liljegatan 1
Om föreningen
Avgift
3 409 kr/mån
Pris/m²
61 605 kr/m²

Välplanerad fyrarummare med gott om förvaring som bjuder på en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i väster nås via dubbeldörrar från köket. Tre sovrum i insynsskyddat läge. Stort och smakfullt inrett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående golvvärme i hela lägenheten på vitvaxade trägolv i ek, sobra, tidläsa färgskalor och exklusiva materialval är ett genomgående tema i bostaden.

Liljegatan 1 i Fålhagen är ett nyproduktionsprojekt som kombinerar det bästa av två världar, ett boende mellan stadslivet och villaidyllen! På bästa adress, mitt i Fålhagen får du ta del av stadens fördelar som tillgänglighet och närhet. Detta läge gör det möjligt att snabbt nå motorvägen, Resecentrum eller citykärnan samtidigt som du bor mitt bland Fålhagens lugna villagator omgiven av parkmiljö och en gemensam grönskande innergård.

Föreningen och bostäderna är utformade för att göra vardagspusslet lite lättare och bekvämare. Detta märks bland annat genom en modern Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit hissen når. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För dig som köpare innebär det ett hem med platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv, genomgående golvvärme i hela lägenheten och smakfullt inredda badrum. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten. Välkommen till Brf Liljegatan 1!

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om projektet på http://genovapropertygroup.se/bostader/liljegatan, kontakta mäklaren vid intresse och mer information.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB