Larsbodavägen 59

Farsta centrum, Stockholms kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Våning
2 av 8
Byggår
1959
Förening
BRF Revskär 4
Om föreningen
Avgift
5 505 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
38 146 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning!
Välkommen till Larsbodavägen 59. Nu ges äntligen möjligheten att förvärva denna charmiga 4: a med burspråk och balkong i ett av Farstas mest attraktiva områden med ett stenkast från Farsta centrum.

Lägenheten erbjuder en väldisponerad hall med garderober, renoverad badrum med badkar och tvätt hörna, gästtoalett, modernt dubbelsidigt kök med full maskinpark, vardagsrum med vackert burspråk och utgång till balkongen samt tre bra sovrum. Till lägenheten tillhör ett förråd.

Här bor du i ett centralt läge i Farsta. Med en ca 3 minuters promenad från lägenheten når du Farsta centrum med sitt stora utbud av butiker, restauranger och all service. Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och fina strandbad. Du bor nära både sjön Magelungen isch Drevviken vilket ger dig två badsjöar på sommaren. I området finns ven en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med driving range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Properties & Partners Haninge

Kontakta mäklaren

Erol Atci

Properties & Partners Haninge
Mäklare Erol Atci, Properties & Partners Haninge
0700728025