Kommande

Enbärsstigen 27

Finspång, Finspångs kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110,5 m²
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1982
Förening
HSB BRF Tallen i Finspång
Om föreningen
Avgift
5 232 kr/mån
Driftkostnad
22 992 kr/år
Pris/m²
8 100 kr/m²
Kommande

Välkommen till Enbärsstigen 27! Här finner ni ett fint och välplanerat radhus i genomgående bra skick på lugna och barnvänliga Nyhem.

Bostaden har en baksida i härligt hörnläge med både gräsmatta och altan under tak, där både dagar och kvällar kan spenderas i goda vänners lag. Framsidan erbjuder en altan perfekt plats för frukostkaffet i solen. På Enbärsstigen får du det bästa av två världar: tryggheten att bo i en bostadsrättsförening där du som medlem endast tar hand om det inre men samtidigt som du har friheten som ett radhus där du har din egna bostad med sköna uteplatser och gräsytor att nyttja.

Bostaden är genomgående ljus och fina ytskikt och välplanerade ytor. Bostadsrättsradhuset är om två plan om 110,5 kvm, där nedre entréplan rymmer de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum. Här finns även tvättstuga och ett duschrum. Övre plan rymmer tre sovrum, ett duschrum och en mindre hall.

Nyhem är ett område som passar både yngre och äldre, tack vare dess lugna område med närhet till skola samt skog och natur. Här har ni också närhet till Finspångs centrum med butiker, affärer och restauranger.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Lisa Engberg

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Lisa Engberg, Mäklarhuset Norrköping
0727-427759

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas