S:t Johannesgatan 4 A

Fjärdingen, Uppsala kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Förening
BRF Sysslomansgården
Om föreningen
Avgift
5 716 kr/mån
Pris/m²
41 620 kr/m²
Antal besök
3 092
Dagar på Hemnet
13

Välkommen till denna rymliga 4:a med fantastiskt läge, ett stenkast från Uppsalas stadskärna. Lägenheten har en stor balkong mot innergården i sydostläge. Hiss från markplan och direkt åtkomst till föreningens innergård med parkeringsplatser i carport.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande möblerbar hall med garderober. Hallen övergår i två rymliga sovrum på höger sida av hallen och ett badrum med badkar på vänster sida om hallen. Vidare finns ett trevligt kök med bra förvaring och matplats, ett stort vardagsrum med stort fönsterparti samt utgång till den stora balkongen. Från vardagsrummet nås det tredje sovrummet. Bra förvaring i inbyggda garderober i sovrummen. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Perfekta bostaden för dig som vill sätta din egen prägel. Se alternativ planlösning samt 3-D ritningar för mer visuell känsla. Kontakt till hantverkare såsom snickare, målare, VVS:are lämnas vid förfrågan för just dina funderingar kring renovering/målning/ombyggnation.

Välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. I föreningen finns tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal finns att låna för 100 kr/dygn. Övernattningsrum med fyra bäddar finns och kostar 100 kr/ dygn att låna. Trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Inne på gården finns även parkeringsplatser under tak med el vilket lägenhetsinnehavaren kan ges tillgång till för 640 kr/mån.

Området består av lugna och trevliga kvarter, med närhet till allt staden har att erbjuda. Kort promenad till universitetet, centrum och Resecentrum. I de närmaste kvarteren finns ett stort utbud av caféer, restauranger, apotek, mataffärer och promenadstråk längs det vackra årummet.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Rashin Cohen

Widerlöv
Mäklare Rashin Cohen, Widerlöv
0735-26 63 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.