Nymilsgatan 5

Flatås, Göteborgs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
Riksbyggen BRF Flatås 1
Om föreningen
Avgift
5 014 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
30 718 kr/m²
Antal besök
1 774
Dagar på Hemnet
10

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga och välplanerade 4:a med utsikt från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Köket är trevligt och i bra skick med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Högt och fint läge med bra ljusinsläpp och inglasad balkong med utsikt över grönskan. Det finns ett stort badrum och en toalett. Bostaden erbjuder dessutom tre hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med både en klädkammare och ett flertal garderober.
Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta och som har stor potential till förändring som passar dig med renoverings drömmar, välkommen till ett hem att trivas i.

Brf Flatås 1 är i en stabil och välskött förening i Riksbyggens regi. De boende har en härlig gemenskap och trivselfaktorn är hög vilket gjort att många bor länge i föreningen. Utemiljön är fantastisk med grönskande gårdar och vackra lekplatser i direkt närhet. Renoverat och fräscht gym inom föreningen. Andra faciliteter för er att nyttja är bla, en övernattningslägenhet, samlingslokal och fräscha tvättstugor. Perfekt läge mellan citypuls och hav, med närhet till kommunikationer Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Kontakta mäklaren

Sara Holm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
Mäklare Sara Holm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
0767-63 83 59

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.