Frontgatan 1A

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 13
Om föreningen
Avgift
7 055 kr/mån
Pris/m²
14 977 kr/m²

Varmt välkommen in i denna stora och rymliga bostad på Frontgatan 1A. Detta är en tilltalande våning med en optimal planlösning om 106.5 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten disponeras idag som en fyra men kan med enkla medel omvandlas till en femrummare om så önskas. Bostaden var från början en femrummare där matsalsdelen tidigare nyttjades som ett sovrum, med vägg ut mot vardagsrummet. Idag finns här tre rymliga sovrum, samtliga stora nog att rymma en dubbelsäng med tillhörande möblemang om så önskas.

Lägenheten har totalrenoverats under de senare åren på ett mycket smakfullt och tilltalande vis. Här kan du som köpare flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller pengar på kostsam renovering. Under 2020 totalrenoverades även badrummet i samband med föreningens stambyte. Väggarna är klädda med ett vitt exklusivt kakel som är placerat på så vis att liv skapas i alla vinklar, och på golv vilar mörkt klinker. Badrummet är utrustat med både golvvärme, spottar i tak samt både badkar och kommod i påkostad design. I badrummet finns även tvättmaskin.

Gästtoaletten är klätt i samma toner som badrummet och känslan av en röd tråd genom våningen är tydlig.

Vardagsrum och matsal är stor och luftigt, här finns gott om plats för flera gäster! I nära anslutning till matsalsdelen når ni det nya och vackra köket vilket erbjuder gott om plats för förvaring. Köket renoverades under år 2017, samtliga vitvaror i kök byttes ut samtidigt. Köksluckorna är gråa vilka smakfullt matchas

Här bor ni i en stabil och bra förening. Föreningen har parkeringsplatser och garageplatser som endast ligger ett stenkast ifrån bostaden vilka också är mycket prisvärda. Föreningen erbjuder även en gästlägenhet om man har folk på besök och behöver ett extra rum att hyra. Hemifrån har ni så väl gång- som cykelavstånd till ett flertalet livsmedelsbutiker, apotek och diverse serviceutbud. Goda bussförbindelser erbjuds även på nära avstånd från hemmet och dessutom finns det skolor och vacker natur med promenadstråk runt om kring i området.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Linette för tidsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City