Frontgatan 6

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1965
Förening
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 13
Om föreningen
Avgift
6 497 kr/mån
Pris/m²
13 881 kr/m²

Välkomna upp med hissen till tredje våningen och denna genomgående gavelbostad med 4 rum och kök. Vi välkomnas in i detta underbara hem av en rymlig hall med gott om förvaring. På golvet ligger ett snyggt golv som löper vidare in genom hela bostaden.

Fortsätter vi rakt fram från hallen når ni vardagsrummet vilket bjuder på ett fantastisk ljusinsläpp. Tre stora fönster skänker rummet ett otroligt ljus. Vardagsrummet ger er en god plats för en stor soffgrupp och matmöblemang om så önskas.

Går vi istället till vänster från hallen når ni det fina köket som står sig väl i hög standard och utförande. Här finns goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Kökets maskinella utrustning består av kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt ugn & micro i högskåp.
I köket finner ni den generöst tilltagna matplatsen som rymmer den större matgruppen.

Från köket når ni det ena stora sovrummet. Här möblerar du enkelt med dubbelsäng och här finns det gott om garderober, som passar perfekt för er förvaring. Från sovrummet når ni utgången till den mysiga balkongen som ger en trevlig utsikt över områdets gröna ytor.

Vi går vidare in lägenheten och finner två av bostadens generösa sovrum som rymmer plats för dubbelsäng om så önskas. I ett av sovrummen finns en klädkammare. I den lilla hallen mellan dessa rum finns garderober samt badrummet. Badrummet är i kakel och klinker, dusch, wc och kommod. Ska stambytas inom kort! Det finns även en gäst wc i anslutning till hallen. Väldigt praktiskt både om man är många i familjen och när man har gäster. Denna ska också snart stambytas!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 22
    okt
    Imorgon kl. 17:30–18:00
    Föranmälan krävs!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.