Fruängstorget 3, Bv

Fruängen, Stockholms kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
76 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Förening
BRF Fruängsgumman 1
Om föreningen
Avgift
5 447 kr/mån
Pris/m²
42 763 kr/m²
Antal besök
3 312
Dagar på Hemnet
16

En oas med radhuskänsla mitt i Fruängens centrum. Med endast 1 minut till all tänkbar service och tunnelbanans röda linje blir läget knappast så mycket bättre. Här erbjuds fina umgängesytor, tre sovrum, helkaklat och stambytt badrum och mycket bra förvaringsmöjligheter. Pricken över i:et en egen uteplats om ca 40 kvm med träaltan och plats för det mesta man kan önska sig. Det fina körsbärsträdet och möjligheterna att odla det mesta skapar mycket fina förutsättningar till en underbar miljö att vistas i. Från uteplatsen som ligger väl insynsskyddad via ett plank är det direktaccess till föreningens gård med gräsmatta och utemöbler. Lägenheterna i föreningen håller en hög standard med stambytta kök och badrum samt genomgående golv i ekparkett. Köksluckorna är helt nylackerade från september 2021!

Föreningen är välskött och stabil med god ekonomi. Låg skuldsättning på ca 6000 kr per kvm. Renovering av fastigheten utfördes under 2007. Kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Dubbla hissar i huset vilket för området är ganska unikt. Bägge två byttes under 2018 ut till nya. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Lägenheten har ett suveränt läge mitt i Fruängen C. Inom 1 minuts gång kan man nå det mesta av behov, såsom butiker, mataffärer, serveringar, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, systembolag och flera gym. Även t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Med en kort promenad når man Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt Värdshus. Med tio minuter på cykel når man större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christofer Svensson

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Christofer  Svensson, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas