Funäsdalsporten 27A

Funäsdalen by, Härjedalens kommun Se på karta

3 550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Funäsdalsporten 1
Om föreningen
Avgift
2 793 kr/mån
Driftkostnad
18 600 kr/år
Pris/m²
50 714 kr/m²

Som att sjunka ned i ett varmt bad efter en ansträngande dag, så känns det när man kliver in här! En fantastiskt fin bostadsrätt byggd 2021 på Röstberget i Funäsdalen ska nu säljas. Här ligger den med endast en bilväg mellan sig och skidbacken och läget tillsammans med känslan av nybyggt gör den här lägenheten till en vinnare!

Med genomgående grålaserade träpaneler på både väggar och i tak blir känslan både ombonad och mysig. Här kan man lätt tillbringa tid och dåligt väder blir inget problem eftersom man gärna stannar inne och bara njuter av sitt boende. Ett köp här ger dig 3 sovrum och 1 badrum med dusch, bastu och tvättmaskin, allrum och kök samt WC-rum. I allrummet finns en kamin som bara adderar till myset och här finns också utgång till en rejäl balkong i soligt läge med utsikt mot sjön och fjällen.

Här finns alla bekvämligheter, modernitet och stor mysfaktor. En bostadsrätt med egen farstukvist ger den där härliga stugkänslan. Läget är lugnt då huset är placerat en bit från vägen och ändå har du närheten till skidbacken, cykelleder, längdspår och Funäsdalen by. Ett kanonläge helt enkelt!

Allt detta sammantaget gör att du kan säkra mycket fina hyresintäkter. För närvarande finns inget hyresavtal tecknat vilket innebär du bestämmer helt själv om du vill hyra ut eller ej. Kontakta Destination Funäsfjällen för mer information om uthyrning.

Se den, förälska dig och köp den!

Missa inte flygfilmen och den filmade visningen i huset. Länkarna finns under viktiga dokument och länkar

Varmt välkommen att kontakta oss! Kan du ej komma på plats så ordnar vi gärna en privat digital visning

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakta mäklaren

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen