Nyproduktion

Parkstigen 40A (lgh 1A, Typhus A)

Funäsdalen, Härjedalens kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Avgift
2 999 kr/mån
Pris/m²
39 881 kr/m²
Nyproduktion

RING FÖR VISNING! INFLYTT SKER LÖPANDE UNDER KVARTAL 1 - 2023. Föreningen kommer ha ett samarbete med Stugvärden i Funäsdalen så att det är lätt för lägenhetsinnehavaren att hyra ut, få hjälp med städning m.m.
Parhuslägenhet under produktion vid foten av Funäsdalsberget, bara 200 meter från Parkenliften och med skogen i ryggen där längdspåren passerar och Ljusnan rinner förbi alldeles bakom. Stor balkong och uteplats i söder med utsikt över fjällmiljön. Här ifrån ser du även bort mot backarna.

Mörkt pigmenterad träpanel och röda spröjsade fönsterpartier och dörrar ger ett stilrent och varmt tidlöst intryck. Invändigt är standarden hög med bland annat kök från Vedum och där eldstad ingår som standard likväl som bastu med direkt access via badrummet till altanen. Kanske en badtunna här? Stort sällskapsrum med nockhöjd om 3,4 meter och centralt placerad braskamin.
Enligt energiberäkningen uppfyller byggnaden energiklass C, vilket motsvarar dagens nybyggnadskrav.
Då parhusen även utrustats med kamin kan man hålla nere elanvändningen de kallaste dagarna.

Förråd invid huset och på tomten finns både parkering och två förrådsbyggnader tänkt som vallabod och möjlighet att meka med cykeln. Varje bostadshus har dessutom en vattenutkastare om man vill spola av cykeln. Ett perfekt fjällboende för dig som vill bo nytt och bekvämt men samtidigt ha tillgång till genuin fjällmiljö och bra skidåkning.

ÖVRIGT
Parhusen är välisolerade och utrustade med frånluftsvärmepumpar som säkerställer både ventilation, värme och varmvatten.
Parkering anläggs på tomtmark mellan husen.
Två förrådsbyggnader i föreningen tänk som vallabod med vattenutkast för att tvätta av cyklar.

OBS! LÄNGRE NER PÅ DENNA SIDA FINNS DOKUMENT ATT LADDA UPP.

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Nyproduktion

Kontakt

Per Östberg

Erik Olsson Nyproduktion
Mäklare Per Östberg, Erik Olsson Nyproduktion
08-5555 1307