Nyproduktion

Smebackenslingan 51 B

Funäsdalen, Härjedalens kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2022
Förening
BRF Funäs Fjällby 1
Om föreningen
Avgift
3 958 kr/mån
Driftkostnad
10 800 kr/år
Pris/m²
42 786 kr/m²
Nyproduktion

AVGIFTSFRITT RESTEN AV ÅRET!
Tecknar du dig för en bostad i Brf Funäs Fjällby 1 erbjuder projektören dig avgiftsfritt under 2023 gällande avgiften till föreningen.

Välkommen till Kåvans bästa skidläge!

- Fullt möblemang och husgeråd inkluderat
- Fast pris
- Tillträde omgående
- Ski-in/ski-out

Nu kan vi tillsammans med BoNorr presentera dessa skidåkarlägenheter med riktigt bra ski-in/ski-out läge i populära Kåvan, Funäsdalen. Här kan du hoppa på skidorna precis vid husknuten och avnjuta en härlig dag i backen. Bostäderna om 70 kvm har en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, gäst-wc i anslutning till hallen, kök från Ballingslöv samt badrum med bastu, tvättmaskin och torkskåp. Möbler och husgeråd ingår i alla lägenheter till ett värde av 200 000 kr. Med andra ord är dessa lägenheter med fantastiskt läge redo för dig att flytta in i och börja använda så fort det är tillträde. Det är vattenburen golvvärme i alla lägenheter och varje bostad har en egen frånluftsvärmepump med möjlighet till övervakning och styrning via app. Husen kommer också från en lokal husfabrik vilket känns extra roligt. Föreningen kommer även ha möjlighet till elbilsladdning via en gemensam laddstolpe som är appstyrd.

Bostäderna ligger vid Kåvan gästcenter och här kan du bland annat köpa skipass, fika eller äta en god lunch. Funäsdalen och Funäsfjällen erbjuder bland annat Skandinaviens största skidområde med 136 nedfarter, randoné och offpist, fantastiska längdspår, fina skoterleder, myskoxesafari och massa andra spännande aktiviteter. På sommaren kan du njuta av fina vandringsleder, cykling och bra fiske. Detaljplanen medger även torg- och servicebyggnader i området vilket på sikt kan skapa en väldigt trevlig torgmiljö intill projektet. Tack vare Funäsdalens fina utbud av aktiviteter samt lägenheternas planlösning och möblemang lämpar sig lägenheterna bra för uthyrning med möjlighet till bra intäkter.

Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade. Se bifogad materiallista, möbelpaket och husgerådslista.

Nedan kan ni klicka er in i Bonorrs projektsida. Där finns bostadsväljare där ni på ett smidigt sätt kan klicka på den bostaden som ni är intresserad av och få mer information om just den specifika bostaden samt se status på bokningar.

https://bonorr.se/projekt/brf-funas-fjallby-1/

Tillträde enligt överenskommelse!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Vemdalen

Kontakt

Andreas Palmqvist

Bjurfors Vemdalen
Mäklare Andreas Palmqvist, Bjurfors Vemdalen
070-282 89 62