Sjöstjärnans Gård 2B

Getskär, Stenungsunds kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Våning
2 av 2
Byggår
2021
Förening
BRF Solhatten
Om föreningen
Avgift
4 737 kr/mån
Driftkostnad
9 700 kr/år
Pris/m²
42 941 kr/m²

Träffsäkert på många sätt!

Mitt i smeten, fast en våning upp, finns den här perfektplanerade fyran på övre plan med en härlig soldränkt balkong som pricken över i:et… Här levs livet nästintill insynskyddat bland molntussar och hustak medan havet väntar minuter bort. Kanske blir detta just din alldeles egna plats på jorden?

Smakfullt, elegant och harmoniskt är tre adjektiv som sköljer över en när man stiger innanför dörren i den här magiska bostadsrätten. Den luftiga hallen för dig ut i den öppna planlösningen där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns en avkopplad känsla och färgsättningen har gjorts med både finess och fingertoppskänsla. Den vackra ekparketten harmoniserar med det fräscha köket i grått och på väggarna finner du en ljus och träffsäker färgpalett. Här får dagsljuset fritt spelrum och planlösningen är social och rymlig. På den stora balkongen kan du njuta med en kopp kaffe och se ut över trädtoppar och hustak, medan du låter livet och lusten styra. Kanske blir det en tur till stranden senare som ligger minuter bort?

Livet här tilltalar många och det är lätt att förstå varför! Nära till skolor, buss och tågförbindelser och gångavstånd till gym, mataffär, apotek och vårdcentral, sushi och pizzeria. Kanske är det bekvämligheterna och läget vid havet som gör Getskär så oerhört populärt?

Läs mer hos mäklaren
Strandvägens Mäkleri

Kontakta mäklaren

Helena Wingolf

Strandvägens Mäkleri
Mäklare Helena Wingolf, Strandvägens Mäkleri
0760-22 44 94

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.