Strandnäsvägen 14A

Glumslöv, Landskrona Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Byggår
2016
Förening
BRF Sturenäs Gård
Om föreningen
Avgift
4 007 kr/mån
Driftkostnad
7 476 kr/år
Pris/m²
34 167 kr/m²
Antal besök
2 913
Dagar på Hemnet
12

Nu ges möjlighet att förvärva detta fantastiska boende ypperligt beläget mitt bland vajande sädesfält med utsikt över Öresund, Ven och Danmark.
Sturenäs gård är en fyrlängad skånegård där den äldsta delen är från 1880-talet. Det är denna del som just denna unika bostad är placerad i, idag helt ombyggd och renoverad i klassisk stil. Här har man bevarat den gamla charmen och de klassiska detaljerna.
Ett unikt boende som bjuder på lyx i vardagen med en perfekt kombination av lantlig skånsk charm, havsnära läge och fantastiska vyer över sundet.
Gården ligger i närheten av Örenäs slott och det idylliska fiskeläget Ålabodarna med hamn för fiskebåtar, bastu, salta bad, mindre museum samt en fiskrestaurang.

Glumslöv är vackert beläget bland backarna på Skånes västkust. Härifrån är det nära till flera stora städer, 7 km till Landskrona, 15 km till Helsingborg, Lund och Malmö når man med bil på ca. 30 minuter och Danmark ligger nästan lika nära. I Glumslöv finns bl a skola 1-7, bibliotek, mataffär, pizzeria, sporthall, tågstation, golfbana. Cykelavstånd till bad i Ålabodarna och Sundvik samt till Hilleshögs dalar, ett naturreservat med fantastisk utsikt över Ven och Öresund.

Ta tillfälle i akt och upplev detta fantastiska boende, varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Visningstider

  • 19
    jul
    Sön 19 jul kl. 12:00–12:30
    Välkommen på visning, föranmälan krävs! Anmälan via telefon, webb eller mail.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.