Nyproduktion

Nordgårdsgatan 3, lgh 7-1401

Göteborg, Göteborgs kommun Se på karta

5 755 800 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Planerat tillträde
Vintern -23/24
Förening
BRF Krokslätts Terrasser
Om föreningen
Avgift
6 117 kr/mån
Pris/m²
50 269 kr/m²
Nyproduktion

Kom in i en hall med plats för avhängning. Till höger ligger hemmets stora helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Rakt fram i hallen hittar du det mindre av hemmets två helkaklade badrum med dusch. Utanför finns ytterligare två skjutdörrsgarderober som hjälper dig att hålla ordning. De tre sovrummen ligger vägg i vägg. Det större sovrummet har plats för kläder i en skjutdörrsgarderob. De båda mindre rummen har förutom plats för säng också plats för ett skrivbord. Toppen för dig som vill ha ett trevligt hemmakontor. I ett väl tilltaget förråd i anslutning till det ena rummet finns bra förvaringsutrymmen för ytterkläder, skor, väskor och sportutrustning.

Det kombinerade köket och vardagsrummet badar i ljus från stora fönster i söderläge. Den sociala planlösningen passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj till middagar och högtider. Det generösa rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer samt en matplats för många gäster. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på den mysiga balkongen i söderläge mot gården.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB

Kontakt

Rickard Stig

Skanska Sverige AB
Mäklare Rickard Stig, Skanska Sverige AB