Trollhasselgatan 27

Göteborg Se på karta

3 545 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Avgift
4 521 kr/mån
Pris/m²
45 449 kr/m²
Nyproduktion 

Köp en lägenhet i Brf Göthe och bo avgiftsfritt i 24 månader!

Nu kickar vi igång 2020 med ett erbjudande som är svårslaget! Köp en lägenhet i Brf Göthe och bo avgiftsfritt i 24 månader, se villkor nedan! Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta oss!

* Erbjudandet gäller endast vid köp av bostad i Brf Göthe till de 10 första köparna t.o.m 31/3 - först till kvarn gäller. Erbjudandet är personligt och gäller inte om bostaden säljs vidare.

Välkommen till Lundbypark och försäljningen av den första etappen Brf Göthe med totalt 70 lägenheter. Storlekarna varierar mellan 1-6 rum och kök och omfattas av 30,5-163 kvm.

En mindre yteffektiv 4 rum och kök om 78 kvm. Den sista som finns kvar! Badrum med tvättavdelning och dusch, förvaring i hall och sovrum, ett separat sovrum i anslutning till vardagsrummet. Kök i öppen planlöning mot vardagsrum. förvaring i hall och sovrum.
Lundbypark är ett bostadsområde som passar de flesta, oavsett intresse. Perfekt beläget på centrala Hisingen för er som önskar en bostad där ni kan levas och bo nära både stad och natur. Till exempel finner du Ramberget och Keillers park runt hörnet och på cykelavstånd även den fina Flunsåsparken samt Slättadamm. Vill du uppleva fotboll promenerar du snabbt bort till Bravida Arena, där det allsvenska fotbollslaget BK Häcken spelar sina hemmamatcher. Lundbypark ger dig även närheten till en mängd aktiviteter så som sportanläggningar och Lundbybadet. Redan idag finns mycket goda förbindelser med övriga staden genom kollektivtrafiken. Hjalmar Brantingsplatsen, endast ett stenkast bort, och Wieselgrensplatsen är knutpunkter för flera buss- och spårvagnslinjer mot Centralstationen och resan dit tar bara några minuter.

Varmt välkomna till Lundbypark, en plats att leva och bo på!

Kolla in vår projektsida för mer information:
https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/vastra-gotaland/goteborg/goteborg/centrala-hisingen/brf-gothe/153354

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen