Vackra Birgers väg 35

Gottsunda, Uppsala Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1976
Förening
HSB BRF 57 Serenaden i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 346 kr/mån
Pris/m²
20 710 kr/m²

Mycket välplanerad fyra i barnvänliga HSB 57 Serenaden med en stor portion radhuskänsla tack vare egen ingång i markplan! Lägenheten erbjuder ett renoverat kök med stor matplats, två mycket fina badrum varav det ena har bl a tvättmaskin och det andra badkar, lättmöblerat och ljust vardagsrum, tre bra sovrum med ytterligare ett möjligt sovrum/förråd med fönster. Från köket nås lägenhetens stora inglasade balkong och utanför ytterdörren finns möjlighet till en trivsam uteplats samt bra förvaring i en liten förrådsbod. Extra förvaring finns i ett förråd i separat byggnad.

Trivsam och välskött förening med 165 lägenheter med fina innergårdar emellan husen och gott om lekutrymme för barnen. Här finns många bra gemensamma utrymmen så som flera tvättstugor, bokningsbart övernattningsrum, motionsrum, bastu samt hobbyutrymme med snickarverkstad, målarrum och rum för cykelreparationer.

Bra läge med närhet till Gottsunda Centrum med ett stort utbud av service, mataffär och restauranger. Goda kommunikationer och bussförbindelser till stan.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB