Solskensgatan 19

Gränby Backe, Uppsala Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
Riksbyggen BRF Solgläntan
Om föreningen
Avgift
4 865 kr/mån
Driftkostnad
5 460 kr/år
Pris/m²
36 117 kr/m²
Antal besök
1 221
Dagar på Hemnet
22

Välkommen till denna fina 4:a om 94 mycket väldisponerade kvadratmeter i fastighet byggd 2015 på vån 5/5 med två stora balkonger. Föreningens hus är uppdelade i olika höjder och denna lägenhet ligger högst upp i den lägre delen av huset.

Entré från trapphus in till den stora balkongen (egen loftgång) som vetter mot söder och ned mot föreningens innergård där mindre lekplats och utemöbler finns. På balkongen kan du möblera upp med stora och många sommarmöbler och njuta av solstrålarna fram till efter lunch. Ingång från balkongen till hall med svart klinkergolv, parkettgolv, ljusa väggar, dubbelgarderob och praktisk klädkammare med hängmöjlighet. Duschrum med grått klinkergolv med golvvärme och vita kakelplattor samt dusch med duschvägg i glas samt wc-stol. I förlängningen av hallen till vänster finns kök, även här med ljusa väggar och parkettgolv, matplats för 4-5 personer och köksinredning i vitt och med rostfria maskiner med detaljer i svart. Till höger från hallen finns 2 sovrum med parkettgolv och ljusa väggar varav det ena med singelgarderob och det andra med dubbelgarderob. Badrum med grå klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, dubbelglasdörrar in till duschutrymmet, wc-stol samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar och med stort fönster och glasad dörr ut mot en stor balkong med helt fantastisk utsikt mot Gränbyparkens vidder med eftermiddags- och kvällssol under sommarens längsta dagar. Det tredje sovrummet, det största, även här med parkettgolv och ljusa väggar och här finns också en skjutdörrsgarderob. Utanför detta sovrum, i en del av den andra hallen finns garderob samt ett städskåp. Planlösningen är lockande även för barn då man kan gå (springa) runt lägenheten.

Lägenheten nyttjar idag ett förråd i källaren. I föreningen finns ett övernattningsrum med kök, badrum och säng samt bäddsoffa, en föreningslokal med plats för ca 25 personer som med fördel kan användas vid t ex födelsedagsfirande eller fest och trädgårdsmöbler finns utanför på gården i anslutning till lokalen, cykelförråd, barnvagns-/rullstolsförråd, 21 garage, 33 parkeringsplatser, soprum, cykel-barnvagnsförråd och garage. På hustaket finns gemensam och möblerad terrass där man kan boka sig för t ex middagar.

I Gränby bor man bra med närhet till kommunikation både in mot city, Resecentrum och österöver med busstrafik på Vaksalagatan samt med närhet till Gränby centrum med all tänkbar handel, restauranger, vårdcentral, apotek, gym m.m. Och på Solskensgatan 19 har du en förskola som närmaste granne, bekvämt för småbarnsfamiljen!

P g a den rådande pandemin sker visning med endast ett sällskap i taget och vi delar ut till den som så önskar munskydd, plasthandskar och självklart finns handsprit.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala