Regngatan 25 - FAST PRIS!

Gränby, Uppsala Se på karta

2 400 000 kr

2 195 000 kr +9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Ja
Byggår
1965
Avgift
5 526 kr/mån
Driftkostnad
5 040 kr/år
Pris/m²
25 000 kr/m²

*** FAST PRIS ***
Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Gränby är en stadsdel som berör och få är de som inte blir förälskade i detta område! Hela området genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess charm. I dessa underbara kvarter har Notar nu nöjet att erbjuda en toppfräsch fyra högst upp i huset.

Ett hem för dig som vill bo i en välplanerad fyra om 96 kvm och med ett stort och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck samt en öppen planlösning mot det trevliga köket, ett badrum och en toalett samt tre rymliga sovrum. Lägenhetens smarta planlösning inbjuder till ett trivsamt umgänge och tillsammans med de generösa fönsterpartierna upplevs lägenheten som ljus och rymlig.

Tar man några steg ut från trapphuset finner man en lummig trädgård med flera välskötta lekplatser för de minsta. Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillkväll en fin varm sommarkväll eller varför inte utmana vännerna på ett parti boule i den härliga miljön. Den här föreningen vet hur man ordnar trivseln för sina medlemmar!

Ett boende i Gränby är ett boende i ett av Uppsalas mest växande områden. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt fina gång- och cykelvägar. I närheten finns även fina grönområden och motionsspår samt närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping och systembolag. Man tar sig även lätt ut på E4:an vilket passar utmärkt för den som pendlar.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019