Ormbergsvägen 12

Gröndal, Stockholms kommun Se på karta

10 950 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2002
Förening
BRF Mälarklippan
Om föreningen
Avgift
4 192 kr/mån
Pris/m²
87 600 kr/m²

Välkomna till denna drömlägenhet på Ormbergsvägen 12 och Brf Mälarklippan. Nu ges möjlighet att förvärva en påkostad och unik lägenhet med två stora & soldränkta balkonger, sjöutsikt, fint skick rakt igenom och mycket mer. Här bor ni i en av Gröndals i särklass mest populära förening.

► Mycket fint skick.
► Avgiftssänkning från 2021-01 med 15 %!
► LÅG AVGIFT! I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, TV (standardutbud), Obligatoriskt tillägg om 65 kr/mån för snabbt bredband 250/250 mbits.
► Två stora balkonger i bästa solläge + en fransk balkong.
► Fantastiskt ljusinsläpp.
► Garage i huset med kort kö, hiss, gym, relaxavdelning, bastu, privat badbrygga, gympasal, övernattningslägenheter, festlokal m.m.

Modern och luftig 4a belägen i populära och lugna Gröndal! Här bor du intill vattnet, ett stenkast från områdets badbryggor och Ormbergets badklippor. Här bjuds det på ett stort vardagsrum, ett modernt och fullutrustat kök i toppskick, två stora badrum & ett separat WC-rum, rymligt tvättrum, tre sovrum där mastern har eget badrum & klädkammare. Sist men inte minst två stora balkonger med utsikt mot Mälaren samt en fransk balkong från det ena sovrummet.

Här är det inte bara lägenheten och dess läge som lockar. Brf Mälarklippan är en av områdets mest attraktiva förening. Här har medlemmarna tillgång till en privat badbrygga, stort garage i huset som nås via hiss med många laddplatser, ett välutrustat gym, gympasal, två bastuanläggningar, relaxavdelning, två övernattningslägenheter, stor gemensamhetslokal i etage för ca 50 personer, flertalet cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga i varje port, fin innergård uppe på klippan med panoramautsikt över Mälaren m.m. Föreningen äger marken (dvs ej tomträtt) och har en mycket god ekonomi. Till följd av detta beslutade föreningen att sänka avgifterna med 15 % från och med 2021-01.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.malarklippan.se/

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Milot Ismajli

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Milot Ismajli, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070 - 092 06 67