Doktor Lindhs Gata 1

Guldheden, Göteborg Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128,5 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 8, hiss finns
Byggår
1958
Förening
BRF Doktor Lindh
Om föreningen
Avgift
6 203 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
38 521 kr/m²
Antal besök
1 913
Dagar på Hemnet
4

Högst upp på Doktor Lindhs gata 1 i populära Södra Guldheden, där grönskan breder ut sig och fåglarnas kvitter hörs som allra vackrast, finner ni denna lugna och mysiga oas. En plats att finna ro på med blicken över den häpnadsväckande utsikten, där Älvsborbron och hamninloppet syns från fönstren. Unikt att bo centralt med denna fantastiska vy.

En fyra med möjligheten att skapa det hem du alltid drömt om. Lägenheten erbjuder gott om yta samt möjligheten att göra om och disponera bostaden med 6 rum istället för dagens fyra. Idag är vardagsrummet extra stort med plats för hela familjen. Högst upp med stora ytor och magisk vy.

Rofyllt med utsikt och insynsskyddat tack vare det höga läget. Bo i lugna Guldheden med närhet till både kommunikationer och stadens puls! En kort promenad tar dig till spårvagn och busshållplats. I närheten ligger Änggårdsbergen med mysiga jogging- och promenadstråk samt Botaniska trädgården. Här bor du i en stabil och välskött förening med låga avgifter, dessutom med trevliga gemensamhetsutrymmen som exempelvis gästlägenhet, gym (går att bli medlem för 20 kr/mån) , hobbylokal, gemensamhetslokal, cykelförråd samt tvättstuga. Till varje lägenhet hör även ett förråd!

Med grönskan i bakgrunden, fantastisk utsikt och den sparsamma trafiken på gatan är detta en liten oas mitt i stan. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 12:00–13:30
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.