Rödhakevägen 1

Gustavsberg - Ösbydalen, Värmdö kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1991
Förening
BRF Blå Husar
Om föreningen
Avgift
6 639 kr/mån
Driftkostnad
9 816 kr/år
Pris/m²
32 093 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

Härlig hörn 4:a med stora fönster i två väderstreck. Mysig och rymlig uteplats i fritt läge med sol från morgon till kväll samt runt knuten en härlig gräsmatta med bra planteringsmöjligheter.

Trevlig planlösning med vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till uteplats, rymligt kök, tre sovrum, duschrum med wc, tvättmaskin och handdukstork, snygg gäst-wc, möblerbar hall samt stor klädkammare/förråd. Ett bekvämt boende i lugnt och barnvänligt område ett stenkast från busshållsplats med direktbussar till Slussen och Cityterminalen samt med skola, förskola och kommunal service i närområdet.
Något som tål att påpekas är att parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Området:
På promenadavstånd finns Gustavsbergs centrum och Gustavsbergs Hamn med båtplatser och stort utbud av kultur och rekreation för alla sinnen. Här finns museum, konsthallar och ateljéer, affärer, restauranger och kaféer, minigolf och lekplatser. I närområdet finns förskolor, skolor och gymnasium, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm med god turtäthet.

En kort promenad alternativt några busshållplatser bort ligger Mölnviks Köpcentrum med ett rikt utbud av affärer. I riktning mot Ingarö och stan återfinns Värmdö Marknad med två stora mataffärer samt övrig handel. I centrala Gustavsberg finns ett närcentrum samt simhall med gym och äventyrsbad samt ett sportcentrum med sporthallar och ishall.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.