Sylvangatan 15

Haga Norra, Solna kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Förening
BRF Haga Norra 6A
Om föreningen
Avgift
5 317 kr/mån
Pris/m²
76 868 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet! Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönster i två väderstreck vilket ger ett fint ljusflöde i bostaden. Lyxen med två badrum varav ena med bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Tre rymliga sovrum samt en fantastisk balkong med eftermiddagssol.

Här bor ni i ett helt nytt kvarter med närhet till:

Butiker & servicee
I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, caféer och restauranger. Tio minuter bort ligger Mall of Scandinavia med över 200 butiker.
.Åt andra hållet ligger Råsunda med charmiga butiker och ett levande stadsliv. Men även om innerstan och arenastaden ligger minuter bort, tror vi att du kommer att vilja spendera mest tid i och omkring Haga Norra.

Kommunikation
4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter eller Odenplan på 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter. Ett tiotal busslinjer passerar även området. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare.

Träning
De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset. Till SATS Frösunda är det ca 500 meter.500 meter till solnas nya simhall. 1 km till Klättercentret Solna. 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar.

Friluftsliv
Grön motion, spontansport eller utomhuslek, Haga Norra gränsar till Hagaparken med 144 hektar natur.
Några minuters promenad österut hittar du Hagaparken – en unik destination med museum, slott och paviljonger i naturskön omgivning.

Förskola & Skola
En förskola kommer uppföras i Haga Norra när stadsdelen är färdig. Det finns även flera förskolor, skolor och gymnasium i Solna.

Exklusiva lägenheter med genomtänka materialval
Haga Norra håller nu på och reser sig ovanpå Bilias nya showroom.
Lägenheternas material och kulörer är valda utifrån det skandinaviska ljuset, med varma och ljusa toner. Väggarna och köken har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Golven är även de ljusa och av mattlackad ask.

Välutrustade badrum
Badrummen är helkaklade med grå granitkeramik på både väggar och golv, för ett gediget och naturligt intryck. En rund bakbelyst spegel, och svarta stilrena beslag och handdukstork, förhöjer den lyxiga känslan i badrummen.

Co-working space, gym & hobbyrum ingår
Bostäderna byggs med utgångspunkt i aktiv där du som boende kommer ha tillgång till gemensamma ytor som gym, relaxavdelning, hobbyrum och även co-working space för dig som driver eget eller vill kunna jobba hemifrån i en kreativ miljö.

Vila, vardag och fest på taket
Ett hem med plats för alla dina behov är ett hem med ytor för vila, vardag och fest. Därför finns din bostadsrättsförenings egna takterrass tillgänglig för dig, som en fredad zon för avkoppling eller nya möten. På terrassen, som dessutom är uppvärmd, hittar du gasolgrill, grönska och mysiga sittgrupper.

Innergården till Haga Norra etapp 2 är lummig och grön.
Inflyttning
Slutet av September 2022.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Mike Chammas

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Mike Chammas, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0708-83 83 37