Sickla kanalgata 60

Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun Se på karta

7 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2001
Förening
BRF Sundet
Om föreningen
Avgift
6 525 kr/mån
Pris/m²
76 289 kr/m²
Antal besök
1 494

Välkommen till denna välplanerade 4:a (ombyggd från 3:a) som imponerar med sina generösa ytor och en rymlig balkong. Dess utmärkta skick gör det enkelt för dig att bara flytta in och trivas. Omgivningen ger dig möjligheten att både känna stadens energi och uppleva naturens charm. Med närheten till Sickla Köpkvarter samt möjligheten att njuta av aktiviteter som skidåkning i Hammarbybacken eller utforskning av Nackareservatet, finns det många alternativ för både äventyr och avkoppling.

När du stiger in i lägenheten möts du av en välkomnande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trivsam plats för samvaro. Sovrummen erbjuder flexibilitet och det extra arbetsrummet ger dig möjlighet till avskildhet. Balkongen ger dig en lugn plats med en fin utsikt. Föreningens gym ger dig friheten att träna när det passar dig och uppdaterades med utrustning 2021.

Denna lägenhet erbjuder en balanserad livsstil med allt du behöver inom räckhåll. Välkommen till din framtida plats i Sjöstaden.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Kontakta mäklaren

Tobias Darnell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Mäklare Tobias Darnell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
0707229291

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.