Nyproduktion

Annebergsvägen 1

Hammarö Se på karta

2 048 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 937 kr/mån
Pris/m²
25 284 kr/m²
Nyproduktion

Rymlig lägenhet med stora rum och villakänsla. Här bor du med öppen planlösning mot vardagsrum som leder ut till den rymliga balkongen med tillhörande förråd. Denna fyra är utrustad med alla bekvämligheter så som hellång kyl- och frys, diskmaskin och inbyggnadsugn- och mikro. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Tillhörande förråd i sidobyggnad samt carport med motorvärmare. I området finns en gemensamhetslokal. Preliminär inflyttning februari/mars 2023.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Välkommen att boka privat visning!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening