Nyproduktion

Annebergsvägen 18

Hammarö Se på karta

2 348 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Uteplats
Ja
Avgift
5 333 kr/mån
Pris/m²
25 802 kr/m²
Nyproduktion

Grönskande uteplats och tillhörande carport med motorvärmare och kallförråd utanför entrén. Här har vi skapat ett grönskande område för gott grannliv och trivsamma miljöer.

Bra planerad lägenhet i markplan med stor uteplats. Här finns också rymliga sovrum som erbjuder goda garderobsutrymmen med yta för skrivbord. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta i vardagen.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Välkommen att boka en privat markvisning. Preliminär inflyttning i slutet av 2021.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening