Sleipnervägen 13

Handen, Haninge Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Loke i Haninge
Om föreningen
Avgift
6 279 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
18 729 kr/m²
Antal besök
2 575
Dagar på Hemnet
13

Nu saluför vi en välplanerad 4:a med ett oslagbart läge en kortare promenad från Handen centrum, fina promenadstråk och badsjö. Bostaden är genomgående ljus och fin, 2 trappor upp med balkong utan insyn med vy över innergården. Här samsas fina, välvårdade materialval med rymliga rum och luftiga sällskapsytor. Ett badrum mad badkar och ett duschrum. Rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matplats i anslutning till fönsterpartiet. Totalt 3 sovrum i varierande storlek.

Lugnt och rofyllt läge med ett par minuters promenad till Haninge centrum med stort affärsutbud och omtyckta restauranger. Närhet även till både bussterminal och pendeltågsstation för smidig transport in till Stockholm eller Nynäshamn. Runt knuten nås natursköna områden där Rudans friluftsområde erbjuder fin badplats, elljusspår och vandringsleder sommartid samt bland annat skridskoåkning och skidspår. Handen centrum är inne i en expansiv fas gällande byggnation av lägenheter, service och nöjen.

Stabil och välskött HSB förening. I avgiften inkluderas värme, vatten samt bredband och kabel-TV. Gemensamt elavtal via bostadsrättsföreningen. Till lägenheten hör ett källarförråd i samma port. Cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till entrén. Föreningen genomför nu en omfattande renovering med fasad- och balkongrenovering, PCB-sanering och fönsterbyte. Det kommer innebära en väsentlig ändring i det yttre utseendet. Renoveringen på detta hus beräknas vara klart under slutet på 2020.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 28
    sep
    Mån 28 sep kl. 17:00–17:30
    Öppen visning men anmäl Er gärna
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.