Hälsovägen 11

Helsingborg - Centrum, Helsingborg Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1906
Förening
BRF Hälsan 11
Om föreningen
Avgift
7 341 kr/mån
Pris/m²
29 648 kr/m²
Antal besök
4 355
Dagar på Hemnet
10

På femte våningen med hiss från markplan erbjuds nu denna vackra våning med utsikt över Landborgen i öst, takåsarna i söder och en glimt av sundet i väst. Bostaden härstammar från tidigt 1900-tal med klassiska attribut så som breda vackra fönsterkarmar och generös takhöjd. Fastigheten är mycket välskött både in och utvändigt, man sin anrika charm är den svår att ta miste på när man går förbi eller kör ner längs hälsobacken till stadens centrum med hela dess rika utbud av restauranger, caféer, butiker och mycket annat.

Tre sovrum med generös takhöjd och slående atmosfär, master bedroom dessutom med balkong mot den lugna innergården. Gästtoalett samt helkaklat badrum. Vardagsrummet med sin pampiga takhöjd och den vackra balkongen i syd för gärna tankarna till en klassisk parisisk-våning, från balkongen glimtar man även vackra Öresund och kvällssolen. Köket är charmigt och ligger öppet och luftigt i anknytning till hall, matplats och vardagsrum.
Denna våning passar dig som inte vill kompromissa med kvaliteten vare sig det gäller läge eller bostaden, och vill kunna trivas lika bra morgon som kväll, fest som hemmakväll.

Vare sig det är konst och kultur, shopping eller kulinariska upplevelser som efterfrågas så bor du på bästa adress. Norra hamnen och Gröningen ligger ett stenkast från bostaden och landborgspromenaden direkt utanför porten. På sommaren lockar Fria bad med såväl havsbad som god mat och dryck. Varmt välkomna att kontakta mäklare Carl Ljunglöf och ta chansen att uppleva denna fantastiska våning på plats.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr