Nyproduktion

Ekerödsgatan 26

Helsingborgs kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Nej
Våning
5, hiss finns
Avgift
4 764 kr/mån
Pris/m²
32 528 kr/m²
Nyproduktion

Denna gavellägenhet passar barnfamiljen eller dig som bara vill ha den där extra ytan när vänner och familj kommer på besök.

Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen, och ger gott om utrymme för smaskiga middagar eller barnkalas. Här finns det tre sovrum, ett så kallat "master bedroom" med en klädkammare. För dig som har många saker har alla saker sin plats i denna bostad tack vare all förvaring. Det helkaklade badrummet med dusch och tvättmaskin och torktumlare, gör livet smidigare. Gästtoaletten är också mycket värt när man är många.

Trots bra med yta så slipper du städa två våningar eller rensa ogräs i trädgården. Men har du gröna fingrar så passar den stora balkongen perfekt för odling. Läget som bostaden har är perfekt. Med bara några meter ifrån tågstationen - Maria Station, tar du dig direkt till Helsingborg C på ett par minuter. För dig som hellre cyklar eller vill ta en avkopplande promenad, har du också närhet till vackra promenadstråk och strandpromenad i Pålsjö skog.

Är det viktigt för dig att sätta din personliga prägel på ditt hem? Glöm då inte att ta en titt på alla inredningsval som erbjuds via inredningsportalen på hemsidan.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad