Nyproduktion

Kronovallsgatan Lgh 1-1406

Helsingborg Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 920 kr/mån
Pris/m²
28 652 kr/m²
Nyproduktion

Denna rymliga gavellägenhet passar barnfamiljen eller dig som bara vill ha den där extra ytan när vännerna eller barnbarnen kommer på besök.

Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen, och ger gott om utrymme för vuxenmiddagar eller barnkalas. Här finns det tre sovrum, varav ett så kallat ”master bedroom” med en klädkammare. För dig som har många saker finns det alltså bra förvaring med totalt två klädkammare/förråd inne i lägenheten.

Med det helkaklade badrummet med dusch, komfortvärme och fullständiga tvätt och torkmöjligheter blir vardagen smidigare. Den här 4:an har också en gästtoalett, vilket är mycket värt när man är många. Är det viktigt för dig att sätta din personliga prägel på ditt hem? Glöm då inte att ta en titt på alla inredningsval som finns.

Här slipper du städa två våningar och rensa ogräs i trädgården. Men för dig som har gröna fingrar passar balkongen perfekt för odling. Och sköna middagar utomhus när temperaturen tillåter.

Läget är perfekt. Med bara några minuter från tågstationen - Maria Station, tar du dig direkt till Helsingborg C i ett nafs. För dig som hellre vill ta en avkopplande promenad, har du också närhet till vackra promenadstråk och strandpromenad i Pålsjö skog.

Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad