Nyproduktion

Kärnvedsgatan 65

Hills, Mölndals kommun Se på karta

5 100 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Hills Villastad Cederbacken
Om föreningen
Avgift
4 578 kr/mån
Driftkostnad
8 820 kr/år
Pris/m²
62 577 kr/m²
Nyproduktion

Välkomna till denna trivsamma och nybyggda bostad i populära Hills. Bostaden som nu håller på att byggas har 81,5 välplanerade kvadratmeter. Bostaden har en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har alla tänkbara bekvämligheter och är praktiskt utformat. Köket är från Marbodal, luckorna går i vitt och den ljusa bänkskivan smälter fint in tillsammans med stänkskyddet. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den stora uteplatsen. Det stora badrummet är helkaklat och är inrett med toalett, handfat, dusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en gäst-WC. Vi når bostadens två bra sovrum i hallen och de är stora och väldisponerade. Kläderna förvaras smidigt i garderoberna. Härifrån når vi bostadens andra uteplats (totalt uteplats om ca 51 kvm).

Se specifikation under dokument. Vänligen kontakta mäklare för information. Inflytt kan ske i slutet av oktober 2021.

Golf och natur på hemmaplan - Hills Villastad bor du i ett vackert landskap med golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och snart även Hills Park ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en spegeldamm och trevliga mötesplatser. Med Sandsjöbacka naturreservat strax intill har du nära till skog och badsjöar. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padeltennis. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork?

Naturnära och världsnära. Hills Villastad ligger avskilt utan att vara isolerat. Att kunna bo nybyggt mitt i grönskan med kantarellskog alldeles utanför dörren kallar vi lyx. Samtidigt är stadspulsen aldrig långt borta. Mölndals Innerstad ligger bara några minuter härifrån, ett expansivt centrum med stora visioner och ett populärt utbud. Centrala Göteborg ligger också nära, på bara 14 minuter är du mitt i centrum. Oavsett vart du ska är du snabbt ute på leden för att ta dig hit eller dit. Med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås tar du dig smidigt till centrala Göteborg. Välkommen hem till Hills!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Mölndal