Stenkvistavägen 10

Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84,5 m²
Balkong
Ja
Våning
12 av 12, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Regissören i Teaterkvarteret
Om föreningen
Avgift
5 021 kr/mån
Driftkostnad
9 600 kr/år
Pris/m²
53 195 kr/m²

Högst upp på våning 12, på Stenkvistavägen 10 finner du denna välplanerade fyrarummare där inget har lämnats åt slumpen. Här flyttar du in i en hörnlägenhet med milsvid utsikt över Stockholm, i ett ogenerat läge utan insyn med en genomgående hög standard. Till bostaden hör även ett stort förråd i entréplan.

Bostadens utmärkta planlösning disponerar sina 85 kvm på följande sätt:

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och bra förvaring med två platsbyggda garderober, hatthylla och skohylla. I anslutning till hallen finner du ett av de två badrummen och vidare in i den inre hallen återfinns det stora badrummet med kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, förvaringsskåp, kommod och spegelskåp. I badrummet finns även en praktisk arbetsbänk, perfekt för barnfamiljen!

Bostadens höjdpunkt är det stora vardagsrummet med generösa sällskapsytor och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck tack vare det fördelaktiga hörnläget. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och tv-möbel samtidigt som en naturlig matplats kopplar ihop rummet med köket för en riktigt social yta. Det moderna och fullt utrustade köket erbjuder utöver den rymliga matplatsen utmärkt förvaring och gott om arbetsytor. Köket är utrustat med kyl och frys i full höjd, induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad fläkt och diskmaskin, samt inbyggd mikro.

I anslutning till vardagsrummet finns också den stora balkongen med plats för en stor soffgrupp, bord, grill och planteringar. Eftersom balkongen är högst upp når solen balkongen hela dagen. Bygglov finns för den som vill glasa in balkongen.

Bostadens tre sovrum fördelas på två barnrum med plats för säng, skrivbord, klädförvaring och lekytor, medan det stora luftiga sovrummet ger plats för en större dubbelsäng framför det stora fönsterpartiet där du kan njuta av utsikten med himlen som din närmsta granne. Sovrummet erbjuder ypperlig förvaring med sin rymliga klädkammare och stora skjutdörrsgarderob. Klädkammaren kan även göras om till barnkammare eller kontor.

Eftersom lägenheten är nybyggd finns alla garantier för bostaden.

På Stenkvistavägen 10 bor du i det nybyggda kvarteret med närheten till tunnelbanan, förskola, skola, simhall, bibliotek, gym, bollplan, livsmedelsbutiker och restauranger. Ett stenkast bort ligger populära Bandängens parklek med plaskdamm, lantgård och bemannad lekplats.

Föreningen äger marken och har en egen uteplats med grill och odlingar. Föreningen är Svanenmärkt, har rymliga hissar, cykelrum, barnvagnsförråd och lekpark. Föreningen har stadig ekonomi och under kvarteret finns samfällighetens garage.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bandhagen

Kontakta mäklaren

Dennis Sivertsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bandhagen
Mäklare Dennis Sivertsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bandhagen
070-574 34 99

Visningstider

 • 14
  aug
  Sön 14 aug kl. 11:30–12:00
  Öppen visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 15
  aug
  Mån 15 aug kl. 17:30–18:00
  Öppen visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.