Kommande

Pepparvägen 49

Hökarängen, Stockholm Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2011
Förening
HSB BRF Pepparkvarnen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 749 kr/mån
Pris/m²
41 607 kr/m²
Kommande

Varmt välkomna till denna fantastiska gavelfyra i mysiga Hökarängen.
Lägenheten med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ligger högst upp i fastigheten med generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, stor hörnbalkong i solsäkert läge och samtliga sovrum ut mot grönskande skogsglänta.

Hökarängen ligger ca 5 km ifrån centrala Stockholm och här bor idag ca 9500 invånare. Stadsdelen uppfördes med start 1945 och är idag klassad som ett av stadens kulthurhistoriskt värdefulla områden. Hökarängens centrum är ett av Stockholms äldsta och är otroligt charmigt med sin kullerstensbelagda gågata, välsorterade mataffär, små lokala butiker, restauranger och förträffliga bagerier som BAK och KB (konditorn och bagaren). Självklart finns också det lokala bryggeriet Pang Pang, Hökis Thai, Kaffe Express Colombia, Dirty Dough samt nyöppnade Kollektivet för den som gillar mat och dryck.

I området finns ett stort antal offentliga konstverk, bl.a. Ernst Billgrens skulptur ”Kyrka” som Stockholm stad gav till kronprinsessan Victoria i morgongåva 2010. Hökarängen har även en konsthall samt ett flertal fina parklekar såsom Starrmyran och Fagerlidsparken med plaskdamm på sommaren.

I Hökarängen finns en mycket väl utbyggd barnomsorg med ett flertal förskolor samt hela 4 grundskolor i området. För den som vill motionera finns här också ett trevligt elljusspår samt närhet till flera badplatser.

Kommunikationer sker enklast med tunnelbanans gröna linje som tar er in till T-centralen på ca 20 minuter eller Södermalm på ca 13. Vi brinner naturligtvis lite extra för just Hökarängen då vi själva har vårt kontor här.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.