Nyproduktion

Glasbruksgatan

Hovmantorp, Lessebo Se på karta

1 935 000 kr

1 675 000 kr +16%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Avgift
3 476 kr/mån
Driftkostnad
14 064 kr/år
Pris/m²
26 149 kr/m²
Nyproduktion

Det nya kvarteret på Udden blir ett gemytligt kvarter, där smakfulla tvåplanshus omgärdar en stor gemensam innergård med gröna mötesplatser. Alla lägenheter i vinkelhusen är ostörda gavellägenheter. I söder och öster fulländas bebyggelsen med väldesignade enplans parhus med egen täppa. Hela kvarteret får en mysig villakaraktär och en fantastisk närhet till sjön.
De stiliga enplanshusen i det sammanhållna kvarteret ger dig skön boendekomfort och stor frihet i vardagen. Du njuter av ett alldeles nybyggt hem med hög standard, som inte kräver någon större arbetsinsats av dig och som du kommer att älska från första dagen. Husen utmärker sig med sin stilrena skandinaviska design och en snygg inredning av hög kvalité.

De 8 bostadsrätterna i parhusen har 4 rok på 74 kvm men du har möjlighet att välja bort en vägg och på så sätt skapa 3 rok med ett rymligare vardagsrum. Bostädernas badrum har en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk bänkyta och förvaring i överskåp. Köken som ligger i vinkel har hel kyl och frys, ugn och mikro i högskåp och diskmaskin. Varje bostadsrätt har parkeringsplats i carport.

Varmt välkommen att läsa mer om projektet på www.gbjbygg.se eller kontakta Åsa Carlson för mer information.
Åsa Carlson
0768-711 703
[email protected]

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö