Vingavägen 9.O

Hovshaga, Växjö kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2012
Förening
HSB BRF Hovs by i Växjö
Om föreningen
Avgift
4 497 kr/mån
Driftkostnad
15 648 kr/år
Pris/m²
26 464 kr/m²
Antal besök
2 171
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till en trivsam och bekväm bostadsrätt med stor frihetskänsla. Här finner man väldisponerade ytor i ett plan med både uteplats på framsidan, inglasad altan med trätrall och stensatt uteplats som har en vertikal med solsensor samt en horisontell markis med på baksidan. Vid entrén finns ett isolerat förråd med hyllplan och en praktiskt överbyggd yta för t.ex. cyklar.
Det ljusa och öppna boendet har extra takhöjd och genomsyras av ett härligt ljusflöde. Här finns tre sovrum som alla tre har mörkläggande plisséer samt badrum med tvättmöjligheter och gästtoalett. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig social yta med plats för loungegrupp och matplats. Köket är välutrustat med gott om bänk- och väggskåp. Möjlighet finns att skapa en köksö eller frukostbar med barstolar på den öppna ytan mot vardagsrummet.
De stora fönsterpartierna och glasdörren till altanen skapar ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet. Altanen som är inglasad skapar ett extra rum stora delar av året där man kan njuta av grillkvällar med familj och vänner. Här har man ett härligt läge med eftermiddags- och kvällssol. Man odlar kryddor och björnbär. Trädgården omgärdas av en lummig häck på både fram- och baksidan.
På Vingavägen bor man i en lugn och gemytlig förening med inbjudande arkitektur och grönytor. En kort promenad från området ligger ST1 macken med post och in- och utlämningsställe. Här finns också busshållsplats och bra cykelleder in till centrum. Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör finns också i närområdet. Härlig natur erbjuds i Hovshaga naturreservat och Helgasjön och för den aktive finns Växjö Golfklubb, ridstall och Hagavallen med fotboll och tennisbanor.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Eric Melkersson

Bjurfors Växjö
Mäklare Eric Melkersson, Bjurfors Växjö
0735000583

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.