Nyproduktion

HSB Atleten - Lgh 91

Hyllie, Malmö Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Atleten i Malmö
Om föreningen
Avgift
5 499 kr/mån
Pris/m²
33 614 kr/m²
Nyproduktion

Etagelägenhet med genomgående planlösning och både balkong och takterrass i soligt söderläge. På nedre plan är de sociala delarna belägna med kök och ett rymligt vardagsrum. På övre våningen ligger de tre sovrummen och ett av de två badrummen. beräknad inflyttning kvartal 4 2021.

Med parken som granne och världen runt hörnet välkomnar Atleten.
Vid Hyllie boulevard, på bästa parkläge, bygger HSB brf Atleten, med 121 lägenheter om 1-5 rum och kök som planeras stå inflyttningsklara från kvartal 2 till kvartal 4 år 2021.

Här bor du nära Malmö Arena, shoppinggallerian Emporia, badhus och flera fritidsanläggningar. Från tågstationen i Hyllie når du både övriga Skåne, Köpenhamn, Kastrup och resten av världen.

I HSB Brf Atleten finns många olika lägenhetstyper att välja bland. Allt från yteffektiva lägenheter till fantastiska femrummare med terrasser som mäter över 40 kvm. Merparten av bostäderna har balkonger emot väst eller söder med grönskande park i blickfånget.

Innergården är extra inbjudande med en skiftande och varierad miljö. Den intilliggande parken blir en förlängning av innergårdens grönska lekytor. I parken finns både lekplats och utegym. Givetvis erbjuds parkeringsmöjlighet på föreningens tomt där alla bostäder över 85 kvm garanteras en plats.

Kontakta oss gärna för ett personligt möte och mer information om projektet!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö

Kontakt

Visningstider

  • 28
    sep
    Mån 28 sep kl. 17:00–18:00
    Bokad visnings i HSBs visningslägenhet på Norra Tennisgränd 6, vån 3.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.