Nyproduktion

Hyllie Homes - lgh B1305

Hyllie, Malmö Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Avgift
5 658 kr/mån
Pris/m²
36 538 kr/m²
Nyproduktion

Gavelfyra med två badrum, generösa umgängesytor och västerbalkong.

Fyra rum och kök på gaveln med ljusinsläpp från tre väderstreck. Sovrummen är placerade avskilt och samtliga sovrum har förvaring bakom skjutdörrar eller i garderob. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen i väster. Köket ligger i vinkel och här möblerar du för både det stora matbordet och soffgrupp för umgänge. Förråd i lägenheten. Två helkaklade badrum med dusch, det ena rymmer dessutom tvättmaskin och torktumlare. Beräknat tillträde under maj-juli 2023.

Bostäderna
Storleken på lägenheterna varierar, allt från ytsmarta ettor upp till fyra rum och kök. Tack vare spannet av lägenhetsstorlekar, och dess olika form, finns en stor variation av lägenhetstyper, bland annat penthousevåningar och lägenheter med radhuskvalitéer men också en stor palett av 2:or och 3:or. Här finns bostäder för alla smaker och behov. Dessutom har alla lägenheter balkong, uteplats eller terrass.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök, vitvaror och badrumsinredning kommer från välkända leverantörer.

Vilken köksstil är du?
I våra köksmiljöer från Vedum erbjuder vi tre internationella och kostnadsfria inredningsstilar - Scandinavian Grace, Oriental Mood och French Bistro. Kika gärna in i vårt bildgalleri för att se hur de gestaltar sig.

Välj den som tilltalar dig bäst eller mixa efter din egen smak och stil. Läs mer i inredningskatalogen.

Harmonisk och grönskande utemiljö
Hyllie Homes består av två fastigheter som knyts samman av en njutbar grön gård där vår landskapsarkitekt har skapat en frodig och varierad utemiljö med många spännande inslag och material som för tankarna till medelhavsområdet.

Variationen av träd, buskar och perenner kommer att bjuda på upplevelsevärden året runt i form av blomning, höstfärg och vintergrönska. Det tillsammans med terrassering av gården i olika nivåer, pergola och spaljé skapar flera gröna rum med plats att vistas i.

Planteringslådor i plåt fylls med buskar, klätterväxter och perenner. Under den fina pergolan skapas en trivsam plats. Här finns även en liten fontän och möblemang som inbjuder till vistelse under rankorna av blåregn. Gården i Hyllie Homes blir verkligen något extra!

Träna på taket!
Högst upp finns den gemensamma takterrassen som du kan nyttja året om. Här finns toppmoderna träningsmaskiner för dig som vill motionera. Utsikten är magisk och vi vågar påstå att detta är en av Hyllies absolut bästa vyer.

Bo nära park, natur och resten av världen
I Hyllie Homes är den stora världen aldrig långt borta, här bor du i ett framtidsområde med internationell karaktär som ligger nära city, shopping, rekreation och upplevelser.

12 minuter bort checkar du in på Kastrup och öppnar fönstret mot världen. Checkar ut gör du betydligt närmare än så. Granne med Hyllie Homes kommer Hyllie stadsdelspark att breda ut sig, ett av de allra största grönområdena i morgondagens Malmö. Jämförbar med Kungsparken i storlek.

Vill du hellre ta dig in till stan så är det bara att sätta sig på cykeln, Tygelsjöstigen ligger precis utanför dörren och tar dig både söderut och in mot centrum. Från Hyllie Homes är det alltid raka vägen till nästa äventyr.

Adressen för Hyllie Homes blir Skrivaregatan och Nålgränd. Den sistnämnda blir en mysig, bilfri gågata som ger en rogivande inramning till kvarteret.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Brf Hyllie Homes certifieras enligt miljömärkningen Svanen, ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.