Dammtorps allé 13

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

5 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Förening
BRF Liljekonvaljen i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
4 918 kr/mån
Pris/m²
55 291 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika lägenhet. Här bor ni i en fantastiskt välplanerad lägenhet med en stor inglasad balkong. Lägenheten har ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier från båda sidor av lägenheten. Ena sidan med utsikt mot gatan och andra sidan har utsikt mot innergården. Genomgående stilrena materialval. Köket med dess delvisa öppna planlösning inbjuder till sociala middagar och umgänge. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp direkt till den väl tilltagna balkongen. Här är det upplagt för sena sommarkvällar. De tre sovrummen och hallen har generöst med förvaring och i det ena sovrummet återfinns en walk incloset. I lägenheten finns två fina helkaklade badrum. Ett större badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst wc med dusch finns.

Till lägenheten finns ett stort källarförråd. Hiss finns!

Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. En Ica butik är belägen alldeles intill bostaden. I samband med färdigställandet av bostadsområdet expanderar även utbudet av restauranger, gym, caféer och mindre butiker.

Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Att promenera till Ulriksdals pendelstation respektive Hallonbergens t-bana tar ca 10-15 minuter.

När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. På din väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden.

Välkommen hit för att trivas! Välkommen att bo!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Mike Chammas

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Mike Chammas, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0708-83 83 37

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.