Kommande

Dammtorps Allé 8

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Daggkåpan i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
5 468 kr/mån
Driftkostnad
7 940 kr/år
Kommande

Ljuvliga uteplatser - stora uteplatsen med kvällssol - smakfullt renoverad med fina färgsättningar - stora sociala ytor - möjlig 5 rok enligt originalritningen

Nyfiken på bostaden redan nu? Se bostaden i 3D nere i bildflödet.

Välkomna till denna ljuvliga familjedröm, med riktigt huskänsla med uteplats i lugnt och grönskande läge! Bostaden disponeras som fyra men är från start planerad som femma. Denna fina bostad sticker verkligen ut i området med sina fina genomtänkta färgsättningar, vackra golv och mer därtill. Vad sägs om två generösa uteplatser varav ena i lugnt läge mot mysig bakgård i kvällssol perfekt för härliga grillkvällar uteplatsen är dessutom omringad av gräsmatta.

Fantastisk planlösning med generösa sociala ytor, stort kök med härlig köksö från köket nås den andra lummiga uteplatsen som bjuder på ett soligt söderläge.

Bostaden bjuder på trendiga färgsättningar och nybehandlade golv, dubbla badrum samt tre stora sovrum och möjlighet att sätta upp vägg för att få till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Välkomna hem!

Brf Daggkåpan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening med friköpt mark. Föreningen karaktäriseras av välskötta fastigheter, stabil ekonomi och låg belåningsgrad, endast 7 953 kr/kvm. Som medlem i föreningen får ni tillgång till bland annat cykel- och barnvagnsförvaring samt garage via grannfastigheten (Brf Liljekonvaljen och Brf Stensötan).

Populära Järvastaden karaktäriseras av sin småstadscharm och sitt läge intill underbara Ulriksdals slottspark, nationalparken vid Brunnsviken och naturreservatet i Ursvik med härliga promenad- och motionsspår. I dessa bostadskvarter hittar ni allt från god närservice i form av livsmedelsbutiker, restauranger och gym samt ett flertal omtyckta skolor och förskolor. Mulle Meck-parken och skogslekparken bakom Jaktvillan blir snabbt småttingarnas favoriter, såväl som Överjärva Gård med sin gammeldagsa miljö och en variation av djur till barnens förtjusning.

Från Dammtorps Allé 8 har ni promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och bussförbindelserna i området är mycket goda och sammankopplade till såväl pendeltåg som tunnelbana.

För shopping och upplevelser har ni ca 2-3 km till Mall of Scandinavia och Friends Arena. Du som är bilburen kommer upptäcka att läget knappast kunde bli bättre med ungefär en kvart in till city, snabb access till de stora vägnäten och goda parkeringsmöjligheter!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ida Westerlund

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Ida Westerlund, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-393 56 20

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.